Over APK Purmerend | Contact | Bel 0299-475101
Goede, betrouwbare autoservice
auto onderhoud

Deskundig onderhoud

Kent u ook het gevoel dat uw auto net iets lekkerder rijdt als hij net een onderhoudsbeurt heeft gehad? Alles is dan weer goed afgesteld. Hierdoor verbruikt de auto minder brandstof en is de uitstoot van schadelijke stoffen zo beperkt mogelijk. We kunnen gerust stellen dat een regelmatig door een deskundig autobedrijf onderhouden auto een bijdrage levert aan een beter milieu. Bij autobedrijf FES mag u daar zeker op rekenen.
Nog een argument om uw auto regelmatig te laten onderhouden is uw veiligheid. Een goed onderhouden auto is ook bij extreme weersomstandigheden veilig en betrouwbaar en levert daarom een bijdrage aan de verkeersveiligheid.
Wij hebben ook de beschikking over moderne diagnose apparatuur voor het uitlezen van storingcodes en het resetten van service intervallen van de meeste auto's. Tevens zijn wij specialist in automaat revisie.

Service

Rijdt u eenmaal bij ons weg in uw auto, dan is onze relatie met u nog niet afgelopen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de gehele service naar u vlekkeloos, efficiŽnt en snel verloopt.
Ons team is zeer goed getraind om u ervan te verzekeren dat u de allerbeste service van ons krijgt.